Nurus Ürünleri Passenger Terminal Expo 2015’te Büyük İlgi Topladı

Nurus, 10-12 Mart tarihleri arasında Paris’te, düzenlenen Passenger Terminal Expo 2015 fuarında sergilediği bekleme alanı mobilyaları ve anahtar teslim çözümleri ile ziyaretçilerin beğenisini kazandı.

Nitelikli tasarımları ile yurt içi ve yurt dışında birçok özel projeye imza atan lider mobilya üreticilerinden Nurus, terminal yönetimi, tasarım, güvenlik ve havacılık teknolojileri üzerine dünyanın en önemli uluslararası fuarı olan Passenger Terminal Expo’da yeni terminal koltuğu ve anahtar teslim bekleme alanı çözümlerini sergiledi. 10-12 Mart tarihleri arasında Paris’te gerçekleştirilen ve havalimanı endüstrisi için güncel konuların global ölçekte görüşülmesine imkan sağlayan bu önemli platformda 70 ülkeden 3500’ün üzerinde profesyonel havalimanı sanayisinin gelişimi hakkında bilgi ve fikir paylaşımında bulundu.

İnsan trafiğinin yoğun olduğu havaalanı terminalleri, çalışanlar ve yolcular için farklı gereksinimler doğuruyor. Sirkülasyonunun en yoğun olduğu kapılar, geçiş noktaları, ortak alanlar ve anlık toplantı noktalarının hem yoğunluğu kaldırabilecek dinamizme, hem de saatlerce beklemek için uygun bir konfor ortamına sahip olması gerekiyor. Nurus’un, ihtiyaca yönelik terminal çözümleriyle, havalimanlarındaki bekleyişleri en rahat hale getiren, yolculara benzersiz konfor, şıklık ve kaliteyi bir arada sunan ürünleri Passanger Terminal Expo’da ziyaretçilerin ilgi ve beğenisini kazandı.

Nurus, yenilikçi ürünleriyle bugüne kadar yurt içinde İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, Antalya Uluslararası Havalimanı ve Bodrum Uluslararası Havalimanı yurtdışında ise Türkmenistan’da Türkmenbaşı Havalimanı ve Üsküp’te Alexander the Great Havalimanı ve St Petersburg’ta Pulkovo Havalimanı terminal çözümlerinde anahtar teslim proje hizmeti sundu.

Nurus’un fuarda tanıttığı ürünler

“Passenger Terminal Expo 2015” fuarında her yıl yerini alan Nurus, yeni terminal koltuğu ve bekleme alanlarında kullanıcının daha konforlu ve keyifli vakit geçirmesine olanak tanıyan lounge ürünlerini sergiledi.

Havaalanındaki bekleme sürelerini konfor ile buluşturan yumuşak döşemesi ve eğimli sırt fontu ile kullanıcılarına yolculuk öncesi ergonomik bir dinlenme alanı yaratan Caria ve havalimanlarının kurumsal kimliğine uygun bir atmosfer yaratan, bir diğer bekleme koltuğu çözümü Penta, 3-6 kişi arasında değişen oturma alanlarında renk ve malzeme esnekliği ile fuarda büyük beğeni topladı.

Bekleme alanı mobilyası olarak Nurus stantının en dikkat çeken çözümlerinden biri olan Ece-Oğuz Yalım tasarımı Stone, kullanıcılarına rahat ve ergonomik bir oturma alanı sunuyor.

İkonik tasarımı ve renk seçenekleri ile Waves, retro çizgileri ile bekleme salonları ve yaşam alanlarına samimiyet ve sıcaklık getiren Edgar, doğa ve modern işlevsellikten ilhamla tasarlanan Chiara ve İsveç’teki nehirlerin oluşturduğu hareketli, canlı ve değişken manzaradan ilham alınarak tasarlanan Vika fuarda ilgi çeken diğer ürünler arasında yer aldı.

Nurus fuar kapsamında ayrıca çalışma alanları için tasarladığı teknoloji entegreli Isola, yenilikçi düşüncelerin ortaya çıkacağı canlı ve enerjik ortamlar yaratan Picnic, sade bir görünüm ve kullanım rahatlığı sunan Sema ve Lockers isimli sehpa ve dolap serilerini tanıttı.

Lütfen cihazınızı yatay konuma getiriniz.